Atmos Lab 10 ml Apache
Kód: 994924Detailní popis produktu
Příchuť určená pro ochucování vlastních e-liquidů od řeckého výrobce Atmos Lab.
Atmos Lab příchutě pro míchání vlastních e-liquidů pocházejí čistě z Evropské unie. Nejsou zde pouze vyráběny, ale také suroviny pro jejich přípravu jsou dodávány přímo z Řecka.
V Evropské unii platí velmi přísná pravidla pro práci s chemikáliemi a jejich bezpečnost, to je také jeden z důvodů, proč Atmos Lab používá k výrobě svých příchutí čistě řecké suroviny té nejvyšší jakosti. Zajistí tím ty nejlepší možné ingredience, kontrolovanou produkci a laboratorní dohled nad každým výrobkem.
Atmos Lab se snaží vyrábět ty nejkvalitnější výrobky. To dokazují nejen použitými materiály, ale i výrobními postupy, které dodržují ta nejpřísnější pravidla. Není tak divu, že se Atmos Lab stala první e-liquid laboratoří s certifikátem mezinárodního standardu ISO 9001:2008 a patří mezi jednu z nejvýznamnějších firem v oblasti e-liquidů, bází a příchutí v Řecku.
Atmos Lab příchutě neobsahují žádné alergeny, lepek, geneticky modifikované organismy, cukr ani jiné případně škodlivé látky. Nenajdete v nich diacetyl, nitrosaminy, pentanodione a další podezřelé látky. K zajištění té nejvyšší možné kvality jsou příchutě a e-liquidy Atmos Lab každý měsíc testovány v toxikologických laboratořích na lékařských univerzitách v Thesálii a na Krétě.
Společnost Atmos Lab se také účastnila zatím nejrozsáhlejší studie elektronických cigaret vedené předním odborníkem na danou problematiku Dr. Farsalinosem.
Doporučená koncentrace roztoku: 3-5%
Doporučená doba zrání: 2 týdny
Výrobce: Atmos Lab (Řecko)
Bezpečnostní pokyny a upozornění!
Klasifikace podle nařízení (ES) 1272/2008: Směs není klasifikována jako nebezpečná.
Upozornění:
Zákaz prodeje osobám mladším 18 let.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Báze a příchutě |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.01 kg |
| EAN: | 994924 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.




